Göran Schüsseleder

Göran har varit en del av kansliet sedan 2003, från början som vikarierande kanslisekreterare och sedan 2012 som kommunikatör.

Resan är ju en del av målet. Och äventyret!

Gäller det information, nyheter, bilder och bokstäver hamnar det på mitt bord. I dag handlar det främst om trycksaker och publiceringar på webben, men kommer framledes även att inkludera nya medier för att Motorhistoriska Riksförbundet ska nå ut bredare.

När jag inte är på MHRF är jag frilans och jobbar även då med bilder, bokstäver och inte sällan både och samtidigt i samband med layoutuppdrag. Så även på fritiden när jag gör Klubb GM Nordiskas medlemstidning Klubbtidningen GM-Revyn.

Hemma i garaget har jag en svart Chevrolet från 1952 som nätt och jämnt rymmer fru och fyra barn när det bär av på lokala familjeutflykter. Ett av favoritresmålen är annars A-Bomber’s Old Style Weekend i Backamo.

Foto: Göran Lyckman

Ett mekarkollektiv håller den Stockholmsbaserade Chevan rullande i samband med Mek&Lek-träffar som brukar hållas i klubbkompisars rymliga och framför allt trevliga garage i främst Väderstad, men ibland även ända bort till Ljungby. Men som Göran konstaterar;

– Resan är ju en del av målet. Och äventyret!