Lucka 8

Hjul, hjul, strålande hjul, glans över vit däcksida,
sparade kronor med klubbens förmån.

Glimmande bågen kör alla ifrån,
när premien jämförs från tid till tid,
eviga känslan av lugn och frid!

Hjul, hjul, strålande hjul, glans över vit däcksida!

(Jul, jul, strålande jul)

Bilden ovan är tagen i Luleå av Timo Vuortio i samband med Norrlands Motorhistorikers Alterrundan 2022. Solsken i blick och lack, Vivianne njuter av sitta bakpå pappas bil: en Plymouth Savoy från 1958.

Obs! Bilden är till för att bidra till julstämningen och har inget i övrigt med texternas innehåll att göra.

Medlemsförmånen

MHRF-försäkringen kan endast tecknas för fordon som ägs av fysisk person och som är medlem i MHRF-ansluten klubb. Detta då det är klubbarna som gemensamt förvaltar försäkringen via MHRF. Undantag kan göras för vissa juridiska personer så som hembygdsföreningar, klubbar och museer.

MHRF-försäkringen är en förmån som förutsätter att du är medlem i en MHRF-ansluten klubb. Upphör ditt medlemskap upphör med andra ord försäkringsförmånen att gälla. Råkar du ut för en skada, och det visar sig att du inte är medlem i någon MHRF-ansluten klubb, måste du räkna med att det inte blir någon ersättning för skadan.

Klicka på bilden eller rikta din smarta mobil mot QR-koden och få snabbt försäkringspremien till ditt historiska fordon uträknat!

Den ledande försäkringen

MHRF-försäkringen, Sveriges äldsta – och största – försäkring för historiska fordon, drivs av Motorhistoriska Riksförbundet i samarbete med Folksam och erbjuder ett försäkringsalternativ för de flesta fordonen oavsett. Även för blivande klassiker (bil och motorcykel) tio år och äldre.

Läs mer om våra försäkringsalternativ och villkor här!

Tillbaka till julkalendern?

Klicka på bilden. Och nej, det går inte att öppna luckorna i förväg.

Lämna en kommentar