En Volkswagen 1200 1962 och en Husqvarna 258 1980 kör Tjälasvängen. Arrangör är Jemtlands Veteranbilklubb. Foto: Göte Högbom.

Julkalendern 2022

Snön lyser vit på garagetaken, endast handläggarn är vaken?

Klicka här för att komma i hjulstämning!

Utöver möjligheten att komma i julstämning med våra vanligaste julsånger – som fått nya kul hjulrim – får du svar på de vanligaste frågorna gällande vår försäkring. Klicka på länken ovan, alternativt bilden intill, och stäm upp till sång!

När du väl fått upp julkalendern öppnas luckorna genom att du klickar i rutorna. Och nej, du kan förstås inte öppna dem i förskott.

Ute snöar det, ibland och mycket om inte annat. Klart är att saltbilen kommit ur sitt ide och då väljer de flesta av oss att förbereda våra pärlor för nästa åksäsong. En utmärkt hjälp i sammanhanget är Motorhistoriska Riksförbundets Ägarguide för egenkontroll varför den varmt rekommenderas.

Men så finns det dagar även vintertid när man bara måste ta en sväng och få sträcka ut däcken! Bilder från sådana tillfällen, utöver ett och annat insnöat objekt som väntar på att få välförtjänt uppmärksamhet, finns att se i vår julkalender. Bakom den är förvisso gänget på MHRF-försäkringen, men kalendern har engagerat många fler än så. Tack till alla som rimmat, pysslat och inte minst fotat!

Med en önskan om en god jul,

Malin Erlfeldt kanslichef MHRF

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar