Per Dahls Chrysler 300 från 1958 var även med i fjol. Foto: Göran Schüsseleder.

Träffa MHRF på Summer Meet i Västerås!

Västerås Summer Meet äger rum den 6–8 juli. Och MHRF är åter på plats! Du hittar oss intill en vit Chrysler från 1958 och en svart Chevrolet från 1952. Båda är MHRF-försäkrade förstås.

I dagarna tre, från och med torsdagen den 6 juli till och med lördagen den 8 juli, ser Motorhistoriska Riksförbundet fram emot att åter delta på Västerås Summer Meet – en av Europas största bilträffar! Närmare bestämt på Johannisbergs flygfält i Västerås. Utöver bilbedömningar, ett stort swapmeet och en massa annat kul på programmet kan du hälsa på i MHRFs tält. Där hittar du Ellinor Thorslund från MHRF-försäkringen, Per Dahl från Svenskt motorhistoriskt arkiv och mig, Göran Schüsseleder, från MHRFs kansli.

MHRF-försäkra på plats!

Utöver att sparka däck på Pers Chrysler 300 från 1958 och min Chevrolet Styline DeLuxe från 1952, och snacka om gårdagens fordon på morgondagens vägar med oss, kan du passa på att hämta Egenkontrollguiden och få veta mer om MHRF-försäkringen. Dessutom ansöka om vår förmånliga – och unika – försäkring på plats! Om inte annat på torsdag och fredag när Ellinor har möjlighet att utföra en fordonsinspektion. Det vill säga om inte de MHRF-anslutna jänkebilsklubbarna på träffen har sina fordonsinspektörer på plats.

Tänk på att du måste vara medlem i en MHRF-ansluten klubb för att kunna ansöka om MHRF-försäkringen. Alla MHRF-klubbar finns samlade här.

Göran Schüsseleder kommunikatör MHRF

Räkna ut din premie!

Med MHRF-försäkringen, Sveriges äldsta – och ledande – försäkring för historiska fordon, gynnar du den egna plånboken och stödjer den fordonshistoriska rörelsen. Klicka på kalkylatorn för att räkna ut din premie!

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar