Livet börjar vid 200 om du frågar Per. Här tävlar han på sin Greeves 24 RAS Silverstone från 1963. MHRF-försäkrad förstås. Foto: Bengt Johannesson/Pargusbild

Nytillskott på MHRFs kansli

MHRF välkomnar Per Sande till kansliet!

I dag välkomnade Motorhistoriska Riksförbundets kansli sin nya kollega. Per Sande, utbildad perukmakare och frisör, lämnar ett jobb på Prishuset, en gravyrfirma där han de senaste sju åren framför allt graverat idrottspriser. Det är inte så mycket den bakgrunden som gjorde att han fick den utannonserade tjänsten som administratör och kundtjänstmedarbetare på MHRFs kansli, snarare hans stora intresse för framför allt motorcyklar.

– Det började med att man som 16-åring åkte till McDonalds på Sveavägen med 125an, men ställde sig en bit bort från de stora tunga hojarna, minns Per Sande.

Mycket har hänt sedan dess. Sedan 90-talet tävlar han i historisk roadracing. Trots de många åren på banan är han en av de få med två hela nyckelben. Dragracing är en annan passion, även om Per Sande inte tävlar själv. Så om inte annat lär du träffa honom på Kjula.

Han ser fram emot att nu även få jobba med motorhistoria på MHRF och hoppas få vara en tillgång till såväl kollegorna som klubbarnas medlemmar. Det gäller bara att komma in i alla system först, men det ska inte vara några problem.

– Det är ju ingen gravyrmaskin där allt står på franska denna gång så det borde gå snabbt att komma in i jobbet, säger MHRFs senaste anställde och skrattar.

Göran Schüsseleder kommunikatör MHRF

Foto: Göran Schüsseleder

Läs mer om Per

Motorhistoriska Riksförbundets kanslichef Malin Erlfeldt välkomnar Per Sande första dagen på jobbet bland annat genom att överräcka profilkläder. Hon ser fram emot att ta vara på hans stora erfarenhet av kundkontakter inom olika företag. Utöver hans stora intresse för framför allt motorcyklar.

Läs Per Sandes egen presentation genom att klicka här eller på bilden!

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar